Schrijnwerken op maat

Service, kwaliteit en perfect maatwerk, dat zijn onze drie pijlers voor al onze opdrachten! U kunt bij Home Projects dan ook steeds rekenen op een snelle en correcte uitvoering van al uw schrijnwerken regio Kalmthout-Antwerpen.

Eigen atelier

Wij beschikken over een eigen atelier waar wij al uw gewenste kasten, dressings, bureaus of badkamermeubelen en keukenkasten op maat maken. Dit geeft ons en u de mogelijkheid om alle stappen op de voet te volgen, gaande van het verzagen van de eerste plank tot het plaatsen van het afgewerkte stuk.

Diverse kleuren en materialen

U hebt bij ons een ruime keuze in diverse materiaalsoorten (MDF, melanine, fineersoorten,… ) en kleuren. Uw gewenst stuk wordt dus daadwerkelijk volledig volgens uw wensen en verlangens samengesteld.

Hebt u nog bijkomende vragen betreffende de schrijnwerken die u in uw woning te Kalmthout wilt laten uitvoeren? Wenst u een gratis offerte? Of rekent u op een bezoek om samen uw project te overlopen? Neem dan meteen contact op via onze online contactpagina.  Wij helpen u graag verder!

Back to Top