Schilderwerken van A tot Z

Wij voeren met veel precisie en vakmanschap al uw schilderwerken uit in Kalmthout en omgeving. Ons ervaren team beheerst diverse schildertechnieken zodat elk project tot in de kleinste details afgewerkt wordt. Ook het nodige materiaal is steeds voor handen zodat wij iedere opdracht perfect zelf kunnen uitvoeren zonder tussenkomst van onderaannemers.

Schilderen, schuren, kaleien

Bij Home Projects bewerken wij alle soorten oppervlakken, gaande van houten kasten, gevels, muren,…Ook het nodige schuurwerk voorafgaand aan de schilderwerken wordt door ons met veel plezier uitgevoerd. Wij werken voornamelijk met het kwaliteitsmerk Boss Paint maar uiteraard beslist u als klant steeds zelf welke verf u wenst te gebruiken.

Behangen

Ook behangen behoort tot onze activiteiten. Wij plaatsen alle soorten behang, gaande van vinyl, vliesbehang, textiel en zelfs fotobehang. We streven hierbij steeds de perfectie na zodat u achteraf 100% tevreden bent.

Ontdek de kwaliteitsvolle behang- en schilderwerken van Home Projects uit Kalmthout en neem meteen contact op voor een afspraak. Bekijk ook onze facebookpagina voor foto’s en voorbeelden!

Back to Top